top of page

Algemene Voorwaarden

Artikel 1. | Algemeen

1.1 Op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, overeenkomsten en leveringen van Co With The Flow zijn de Algemene Voorwaarden van Co With The Flow van toepassing. Door een artikel te bestellen gaat u akkoord met deze voorwaarden, lees deze zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst. Voor vragen over deze voorwaarden kunt u contact met ons opnemen via info@cowiththeflow.nl

Artikel 2. | Overeenkomst en bestelling

2.1 De overeenkomst wordt bindend op het moment dat u uw bestelling plaatst. Co With The Flow verwerkt je bestelling nadat je betaald hebt. Tot die tijd blijft Co With The Flow de volledige eigenaar van het / de product(en).


2.2 Zodra uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een bevestigingsmail waarin wordt bevestigd dat de betaling is geaccepteerd, samen met de details van uw bestelling. Als u een factuur inclusief btw nodig heeft, stuur dan een e-mail naar info@cowiththeflow.nl

Artikel 3. | Betaling en betalingsmogelijkheden

3.1 U kunt kiezen uit de volgende veilige betalingsmethoden: Ideal, Mastercard en VISA.


3.2 Als Co With The Flow per ongeluk een verkeerde prijs op de website plaatst – en het is duidelijk dat het een vergissing is – hebben we het recht om ons aan te passen. Ook al heb je het artikel al besteld.


3.3 Alle productprijzen op Co With The Flow zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Artikel 4. | Levering  

4.1 Co With The Flow bezorgt alle pakketten via een koeriersdienst met PostNL of DHL


4.2 Als je per ongeluk een verkeerd afleveradres hebt opgegeven of niet thuis bent op het moment dat PostNL heeft geprobeerd het pakket af te leveren – en er zijn dus extra kosten – worden deze kosten doorberekend en voor jouw rekening.


4.3 Co With The Flow verzendt de bestelling zo spoedig mogelijk na betaling van de overeenkomst. Co With The Flow streeft er altijd naar om ervoor te zorgen dat u uw bestelling binnen de geschatte levertijd ontvangt. Mocht dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk zijn (omdat een artikel tijdelijk niet op voorraad is of als de post staakt) dan krijg je hiervan direct bericht.


4.4 Tot en met de levering draagt Co With The Flow de verantwoordelijkheid voor de bestelling. Na de levering wordt de verantwoordelijkheid op jou overgedragen.

Artikel 5. | Goedkeuringsperiode  

5.1 Co With The Flow streeft ernaar dat alle klanten tevreden zijn met hun aankoop. Wij raden u echter aan om binnen veertien werkdagen de kwaliteit en de kwantiteit te controleren. Klopt er iets niet, stuur dan een e-mail naar info@cowiththeflow.nl In dat geval bezorgen we je een retourlabel.

Artikel 6. | Retourneren en ruilen  

6.1 Wij hopen natuurlijk dat u tevreden bent met uw aankoop. Als u dat om de een of andere reden niet bent, heeft u veertien dagen vanaf de datum waarop u uw bestelling heeft ontvangen de tijd om het product te retourneren.


6.2 Vermeldingen van naam, adres en het ordernummer dient altijd aan het retourpakket toegevoegd te worden.


6.3 U kunt voor het retourneren een mailtje sturen naar info@cowiththeflow.nl. Wij voorzien u dan van een retour adres.


6.4 De kosten en verantwoordelijkheid van de retourzending zijn de verantwoordelijkheid van de klant (tenzij het artikel beschadigd is door een productiefout).


6.5 Indien producten gebruikt, versleten, beschadigd of incompleet zijn, hebben wij het recht om geretourneerde artikelen te weigeren.


6.6 De terugbetaling vindt plaats na ontvangst en inspectie binnen 14 werkdagen vanaf de dag dat je pakket retour is aangekomen in ons magazijn.


6.7 Co With The Flow kan de terugbetaling alleen overmaken op de rekening waar de oorspronkelijke betaling vandaan kwam.

Artikel 7. | Privacy  

7.1 Co With The Flow respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verstrekt, vertrouwelijk wordt behandeld. Uw persoonsgegevens worden gebruikt voor de afhandeling van de bestelling. • Naast het uitvoeren van de bestellingen zullen de gegevens, uitsluitend na uw toestemming, worden gebruikt voor het realiseren van marketingdoeleinden en het onderhouden van de klantrelatie met u. • De gegevens worden nimmer aan derden ter beschikking gesteld, tenzij die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

Payment Methods
bottom of page