top of page
Gracht zittend.png
Logo Officieel (Watermerk) - WIT.png

HI,

ik ben Co

Al bijna zes jaar ben ik met veel plezier stewardess, daarnaast ben ik vanaf kleins af aan al bezig met dansen en acteren. Zo volgde ik onder andere de Lucia Marthas opleiding. Komend jaar is het dan eindelijk zover en gaat mijn allergrootste droom in vervulling, ik speel een solo voorstelling! 

Vanaf januari speel ik de voorstelling 'Co With The Flow' in verschillende theaters door heel het land.

Dit alles leg ik wekelijks vast, op die manier geef ik jullie via mijn Instagram en Youtubekanaal een kijkje in mijn turbelente leven en alvast een kleine sneak peak van de voorstelling ;)

 

 
 

Co with the Flow

IK HEB MEZELF LATEN VERSLONZEN - Co with the FLOW #131
16:46
Co with the Flow

IK HEB MEZELF LATEN VERSLONZEN - Co with the FLOW #131

Lieve mensen, Een week met al een kerstig randje. Omdat ik niet meer naar NL kon komen i.v.m. de repetities voor mijn theatershow die niet door zijn gegaan heb ik Ta, mijn zusje, verrast met een paar fantastische kerstcadeaus waaronder een maaltijdbox van Hello Fresh. Wil jij ook Hello Fresh aan iemand cadeau doen? Of er zelf van genieten? HELLOCO45 geeft €45 korting op je eerste 3 maaltijdboxen. https://www.hellofresh.nl/pages/value-messaging?utm_source=Influencers&utm_medium=&utm_campaign=CoWith TheFlow_NL_Dec_21?c=HELLOCO45 Hierbij de link naar Treedom waar je de boom koopt voor onder de boom ;-) https://www.treedom.net/en/plant-a-tree?utm_source=instagram&utm_medium=influencer&utm_campaign=all_nl_en_cowintheflow&utm_content=instagram_story Het recept van Ruud's Romige thaise soep: Ingredienten: - Citroengras 1 stengel - Gember duimstuk - 1/2 rode peper - Kaffier limoenblad 4 stuks - Boullion naar keuze kip/groente - Knoflook 2 tenen - Blik kokosmelk - Aardappelzetmeel (of een ander bindmiddel) - 200 ml water - Soja saus - Garnalen - Edamame - Zeekraal - Rode peper - Koriander - Bosui - Paksoi Maak een bouillon van de bovenste ingrediënten en laat minimaal een uurtje sudderen. Zeef alle ingrediënten eruit en houd de soep zelf over en breng op smaak met peper en zout. Bind af met aardappelzetmeel (of ander bindmiddel). Bak de garnalen en de overige ingrediënten in een pannetje blus af met een beetje soja saus. En als je van spicy houd een beetje sambal. Doe alles in een diepbord giet de soep erbij en eet smakelijk! Smakelijk eten.

Volg mij op Instagram

@cowiththeflow

bottom of page